Skocz do zawartości

Witamy na GGNext!

Forum zostało otwarte. Zapraszamy do rejestracji i korzystania

Czytaj dalej

Szukamy Załogi

Jeżeli jesteś zainteresowany dołączyć do GGNext.pl skontaktuj się z administracją lub kliknij "Czytaj" poniżej.

Czytaj dalej
Dodaj nowy temat
Cała aktywność

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dodanie pluginów:

Przeniesienie paki z gracza AFK do losowego innego gracza.

Przeniesienie gracza AFK na spect po 15s, a następnie po 15 sekundach wyrzuci z serwera

Limit AWP od 10 graczy na serwerze oraz 1 awp na 10 graczy w drużynie (10 graczy 1 AWP, 20 graczy 2 AWP, 30 graczy 3 AWP - znam serwer co ma taką praktykę i dobrze to prosperuje)

Wyłączenie VOTE na serwerze

Nie wiem, czy jest -> Anty Flash na drużynie

• Lubię to! 2
Opublikowano

Pierwsza propozycją jak najbardziej na + ( co prawda częściej gram po stronie CT, wiec nie zauważyłem ). Co do drugiej zwróciłem już uwagę na to @ xHanyS . Co do trzeciej nie nyguję pomysłu, lecz według mnie niech każdy gracz gra tym czym uważa w końcu menu wyboru broni dla VIP'ów posiada AWP+Deagle. Następnie vote jak dla mnie bez zdania. Co do flesha jeśli samemu nieudolnie rzucę granat oślepię się, ale innych nie.

• Lubię to! 1
Opublikowano
2 godziny temu, lootz napisał(a):

Dodanie pluginów:

Przeniesienie paki z gracza AFK do losowego innego gracza.

Przeniesienie gracza AFK na spect po 15s, a następnie po 15 sekundach wyrzuci z serwera

Limit AWP od 10 graczy na serwerze oraz 1 awp na 10 graczy w drużynie (10 graczy 1 AWP, 20 graczy 2 AWP, 30 graczy 3 AWP - znam serwer co ma taką praktykę i dobrze to prosperuje)

Wyłączenie VOTE na serwerze

Nie wiem, czy jest -> Anty Flash na drużynie

Przeniesienie paki z gracza AFK do innego losowego - jak najbardziej ZA.
Przeniesienie gracza AFK na specta po 15 sekundach - zmieniłbym na 20-25 sekund. Z tym kickiem z serwera bym się wstrzymał.
Limit AWP - wydaje mi się, że na chwilę obecną nie ma takiej potrzeby.
Wyłączenie VOTE - jestem za.
Anty Flash jest na serwerze dodany.

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...