iQual1ty Opublikowano Środa o 20:44 Opublikowano Środa o 20:44 Witam ja mam propozycję dodania działów z możliwością publikacji różnych serwerów do gier, ewentualnie aby mogli użytkownicy się zgłaszać po pomoc w danym dziele gry. Jako iż jestem bardziej za dodaniem pierwszego działu o tematyce Minecraft, podzieleniem go na takie podkategorie MC - Poradnik MC - Szukam/Zostanę ( Temat w którym każdy będzie mógł napisać ogłoszenie że poszukuję na dane stanowisko, oczywiście wzorując się odpowiednim wzorem ) MC - Zapowiedź Serwera ( Ale to taki temat moim zdaniem poboczny, można do tego wykorzystać dział Publikacji serwerów, podając dwa wzory ) MC - Zarządzanie Serwerem MC - Publikację serwerów Oszczędzi to wielu niepotrzebnych tematów, jak będą od tego poszczególne podkategorię Także jeśli Administracja rozpatrzy moją propozycję, będę chciał ubiegać się o rangę do tej kategorii 1 1 Masz w czymś problem pisz na PW z chęcią pomogę Pomogłem daj Like ciebie to nie kosztuje a mnie motywuje do dalszej pracy !!
S[t]4icER** Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu Odświeżam w celu większego zainteresowania tematem. Co do mojej opinii pozostaję neutralny nie biorę czynnego udziału w grze Minecraft, mimo wszystko uważam, że mało osób szuka forum odnośnie w/w gry na sieciach poświęconym głównej mierze grą Counter-Strike.
Rekomendowane odpowiedzi