Skocz do zawartości

Witamy na GGNext!

Forum zostało otwarte. Zapraszamy do rejestracji i korzystania

Czytaj dalej

Szukamy Załogi

Jeżeli jesteś zainteresowany dołączyć do GGNext.pl skontaktuj się z administracją lub kliknij "Czytaj" poniżej.

Czytaj dalej
Cała aktywność

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ja mam propozycję dodania działów z możliwością publikacji różnych serwerów do gier, ewentualnie aby mogli użytkownicy się zgłaszać po pomoc 

w danym dziele gry.

Jako iż jestem bardziej za dodaniem pierwszego działu o tematyce Minecraft, podzieleniem go na takie podkategorie 

MC - Poradnik

MC - Szukam/Zostanę ( Temat w którym każdy będzie mógł napisać ogłoszenie że poszukuję na dane stanowisko, oczywiście wzorując się odpowiednim wzorem 😄 )

MC - Zapowiedź Serwera ( Ale to taki temat moim zdaniem poboczny, można do tego wykorzystać dział Publikacji serwerów, podając dwa wzory  😄  )

MC - Zarządzanie Serwerem

MC - Publikację serwerów 

Oszczędzi to wielu niepotrzebnych tematów, jak będą od tego poszczególne podkategorię 

Także jeśli Administracja rozpatrzy moją propozycję, będę chciał ubiegać się o rangę do tej kategorii 😄 

• Lubię to! 1
  • Odlot 1

Masz w czymś problem pisz na PW z chęcią pomogę :)

Pomogłem daj Like ciebie to nie kosztuje a mnie motywuje do dalszej pracy !! :)

Opublikowano

Odświeżam w celu większego zainteresowania tematem.

Co do mojej opinii pozostaję neutralny nie biorę czynnego udziału w grze Minecraft, mimo wszystko uważam, że mało osób szuka forum odnośnie w/w gry na sieciach poświęconym głównej mierze grą Counter-Strike.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...