Skocz do zawartości

Witamy na GGNext!

Forum zostało otwarte. Zapraszamy do rejestracji i korzystania

Czytaj dalej

Szukamy Załogi

Jeżeli jesteś zainteresowany dołączyć do GGNext.pl skontaktuj się z administracją lub kliknij "Czytaj" poniżej.

Czytaj dalej
Dodaj nowy temat
Cała aktywność

[Zaakceptowane][Moderator] wujas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick na forum: wujas
Ile czasu planujesz spędzać na forum: Po kilka godzin dziennie z racji tego, że będę mógł wchodzić z różnych płaszczyzn - od telefonu, po komputer.
Doświadczenie (jeśli posiadasz): Posiadam spore doświadczenie, które nabywałem latami. Posiadałem rangę moderatora na kilku różnych sieciach, tych większych i mniejszych. Niektóre z nich stoi juź X lat do dnia dzisiejszego. Kilkukrotnie miałem okazję pełnić rangę Administratora Sieci. Nazwy forum mogę podać osobie rozpatrującej na DM w celu uniknięcia reklamy tutaj.
Dlaczego chcesz zostać moderatorem: Jak wspomniałem wyżej - posiadam doświadczenie. Z racji tego, że jest to nowa /sieć/ chciałbym po prostu dołożyć cegiełkę do jej rozwoju. Potrafię zachować zdrowy rozsądek nawet w trudnych sytuacjach, co jest w moim mniemaniu dobrą cechą moderatora.
Co możesz wnieść do zespołu: Chcę wnieść do zespołu zaangażowanie (nie mówię rzecz jasna, ze go nie ma) . Chciałbym również pomagać przy tworzeniu turniejów. Współpraca z zespołem to nie tylko obowiązek, ale też rozwijanie się razem z forum.

• Lubię to! 1
  • xHanyS zmienił(a) tytuł na [Zaakceptowane][Moderator] wujas
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...